main

Verdens­linjen

Interesserer du dig for samfund, kultur og hvordan andre mennesker i resten af verden lever?

Verdenslinjen har fokus på at rejse, samt forholdet mellem kultur, person og samfund både i Europa og i verden – herunder specielt Ghana, som vi også besøger på vores studietur.

Så hvis du er typen, der interesserer dig for, hvordan mennesker i resten af verden lever og gerne vil lære mere om andre kulturer, så er Verdenslinjen helt sikkert noget for dig. Du bliver ikke blot klogere på andre kulturer, men også dig selv og den verden og kultur du lever i. Du får en kæmpe indsigt i, hvordan verden er skruet sammen både politisk og kulturelt, på tværs af kontinenter og verdensdele.

Vi har et stærkt samarbejde med skoler i verden via globale skolepartnerskaber, hvilket giver os en unik mulighed for at lave kulturel udveksling med elever fra andre skoler verden over. Vi arbejder med EU-dilemmaspil, studerer tidligere opdagelsesrejsende, verdens kulturarv, hører musik fra hele verden og smager på opskrifter fra verdens forskellige madkulturer.

LINJENS DISCIPLINER

Rollespil
Kulturmøder
Kommunikation
Formidling
Ung i Europa
Nedbryde fordomme
Verdens ressourcer
Brevudveksling
Verdens udvikling
Globale problemstillinger
Samfund
Ghana
Vi udforsker
Ghana
Mere om studieturen
main

Udforsk Ghana

I foråret rejser verdenslinjen til Ghana, et attraktivt rejsemål med masser af spændende oplevelser. På rejsen skal vi i kontakt med de lokale unge og opleve sang og dans, afrikansk mad og levevis, naturen og undersøge de kulturelle og sociale bånd til Europa.

Læs mere om studieturen til Ghana ved at klikke i boksen herover.