Udforsk verden

“Learning will fill your pocket. Adventures will fill your soul.”

På Tømmerup Efterskole går vi meget op i, at læring og oplevelser går hånd i hånd. Vi tror på, at man lærer bedst ved at udforske verden – og rent faktisk opleve de ting, man hører om i klasselokalet.

Derfor er vores efterskoleår også krydret med en spændende studietur, der netop indbyder til at udforske verden. Herunder kan du læse om studieturene til hhv. Bali, New York og Ghana.

main

Bali

Med Sport & Adventure

Adventure-linjen giver dig en helt unik oplevelse, nemlig at tage et globalt PADI dykkercertifikat, der er gyldigt i hele verden, og giver adgang til at dykke uden specielt opsyn.

Her lærer vi at tage os af hinanden under vandet, lærer om miljøet, og hvor vigtigt det er at passe på vores planet – såvel på land, men også under vand. Du vil lære dykkersprog, som er det tegnsprog man bruger under vandet, for da det ikke er muligt at snakke, er det vigtigt at kunne vise alle tænkelige situationer med håndtegn.

Du får også undervisning i, hvordan man udregner, hvor meget ilt du skal bruge per time under vand, samt hvor længe du skal holde dig over vandet efter et dyk. Alt dette foregår i det smukke Bali, hvor der er perfekte dykkermuligheder.

Gå til linjen

main

New York

Med Drama & Performance

Dramalinjens studietur går til New York, hvor vi oplever livet i ”The Big Apple,” og ser de store turistattraktioner.

Naturligvis skal en aften eller to bruges i teateret på Broadway, ligesom vi besøger New York Film Academy, hvor vi hører om diverse spændende uddannelser indenfor denne branche, og får en times workshop med en skuespiller.

Gå til linjen

main

Ghana

Med verdenslinjen

I foråret rejser verdenslinjen til Ghana, et attraktivt rejsemål med masser af spændende oplevelser.

På rejsen skal vi i kontakt med de lokale unge og opleve sang og dans, afrikansk mad og levevis, naturen og undersøge de kulturelle og sociale bånd til Europa.

Gå til linjen