Bliv elev på Tømmerup

Velkommen til et fantastisk og uforglemmeligt år i dit liv. Et år hvor du sammen med nye venner får mulighed for at udforske verden, dine interesser og nye sider af dig selv.

Tømmerup Efterskole er for dig, der gerne vil blive studieparat og give både din personlige og faglige udvikling et boost. Men det er også for dig, der gerne vil have et år med et stærkt fællesskab og nye venner. Venner som du rejser ud i verden og skaber uforglemmelige minder med.

Vi udbyder 4 spændende linjer; Verdenslinjen, hvor vi i løbet af året tager på studietur til Ghana. Drama & Performance, hvor studieturen går til New York og linjen Sport & Adventure, hvor turen går til Bali. Fra skoleåret 2018-2019 tilbyder vi derudover en eSportlinje. Du kan læse meget mere om linjer og studieture ved at klikke på linket herunder. eSportlinjen kan du læse mere om under nyheder.

SE LINJER

 

Tilmelding til Tømmerup

Her kan du tilmelde dig kommende skoleår. Du og dine forældre er altid velkomne til at komme på besøg og opleve efterskolelivet.

Husk at du i forbindelse med din tilmeldelse skal deltage i et informationsmøde, du kan tilmelde dig et informationsmøde ved at klikke her.